Nordes störtsta utbud

Vårt Utbud Av Tester

Nu när det i många fall är ett krav att testa dig så är det viktigt att veta exakt vilket test du behöver. Vårt utbud täcker alla dina behov, oavsett om det är för resa, arbete eller din hälsa.

Rapid Antigen Test Nasal

Det enklaste och smidigaste testet för att se om du har en pågående COVID-19-infektion. Skonsam provtagning genom näsan i områden där viruset kan lämna spår.

Läs mer
Rapid Antigen Test

Ett test med hög kvalitet för att se om du har en pågående COVID-19-infektion. Provtagning tas via svalget eller 8-9cm upp på näsan där virusets kärnproteiner kan lämna spår.

Läs mer
Rapid Antikropp Test

Ett snabbt test som fastställer om du har byggt upp antikroppar mot COVID-19. Tas mest smärtfritt med ett litet stickprov i fingret.

Läs mer
PCR Test

Det mest erkända testet på marknaden, PCR-test tas genom svalget där viruset kan lämna spår. För att få fram resultat av PCR använder vi oss av avancerad labbutrustning. PCR är ett krav för att besöka många länder.

Läs mer

Svar på dina frågor

Har du funderingar över vad testen innebär eller vilket test du behöver? Då har vi säkert svarat på det redan här nedanför.

Nej. Alla kan testa sig hos oss oavsett om du har svenskt personnummer eller inte. Men kom ihåg att alltid ha med dig ett giltligt ID-kort eller pass.

Nej, från och med 16e Juni 2021 kan vi inte längre erbjuda gratis test för Öresundspendlare.

Ja. Våra certifikat är både på Engelska och Svenska.

Ja. både barn och föräldrar kan testa sig hos oss. Det finns dock en minimum åldergräns på 3 år.

Vi kan inte ge exakta svar då det tyvärr beror helt och hållet på vilket land du ska till och vilket flygbolag du använder. Kolla extra noggrant innan avresa vilka intyg du behöver.

Den enda skillnaden är att reseintyget är undertecknat av en läkare och därför tillkommer med en kostnad på 300 sek, annars är de två dokumenten helt identiska. Vi erbjuder båda.

Om du ska bara resa in i Danmark, behövs det inte att testa. Men vänligen titta på den officiella danska webbplatsen för att kontrollera vad som krävs.

 

Det beror på vilka krav landet du ska till och flygbolaget du reser med har. Oftast är det ett antigen test som behövs, men kolla noggrant kraven för just din resa innan du testar dig.

Ja, vårt certifikat kan användas för att resa med och det är skrivet på både svenska och engelska.

Ja. Om du inte kan komma på bokad tid, kan du avboka den vid länken i bokningsbekräftelse. Du kan avboka up till 6 timmar före din bokningstid och få full återbetalning.

Om du missar din tid och inte har avbokat senast 6 timmar innan så kan vi inte återbetala. Om du vet att du blir sen, ring till oss så att vi kan kalla in dig så snart du är på plats, var uppmärksam på att väntetid i så fall kan förekomma. Du kan också omboka din tid utan ytterligare kostnader.

Våra snabbtester ger svar på 15-20 minuter, våra snabbt PCR-test endast 30 minuter. Provsvar får du digitalt på Svenska och Engelska. Notera att väntetiden kan variera när du kommer på drop-in.

Nej vi har endast online bokning. Detta är för att telefonbokning kräver mycket arbetskraft som vi hellre använder till att förbättra vår service på plats.

Ja vi har öppet 7 dagar i veckan och även helgdagar. Ring gärna din lokal för att ta reda på öppettiderna under helgdagar.