Byggnad 15, 230 32 Skåne

Malmö Airport - MMX (Sturup)

Här kan du testas smidigt innan din flygresa. Vi erbjuder drop-ins for båda våra antigen- och PCR-tester. Vårt center är öppet runt flygplanet, så kom helt enkelt i tid före ditt flyg, så hjälper vi dig med dina testbehov. OBS Veckan 48 är vi inte öppet på följande dager och tider: Torsdag 2/12 KRK 9:00, GDA 13:15, SKP 15,05  Lördag 4/12 LPA 7:00, KRK 12:00,ZAG 15:50, GDA 16:30,BUD 17:00

Hitta plats

Du kan göra båda Antigen och PCR tester i Malmö Airport

Vår lokal i Malmö Airport erbjuder våra snabba antigen- och PCR-test endast för drop-in. Vi öppnar före varje flygning för att ge tillräckligt med tid för dig att testa.

Rapid Antigen Test Nasal

Snabbt & skonsamt COVID test med provsvar på 15 minuter.

495 SEK

Läs mer

Rapid Antigen Test

Det säkraste COVID snabbtestet med provsvar på 15 minuter.

495 SEK

Läs mer

Quick RT-PCR

Säkert labbtest som visar om du har COVID smitta på 20-25 minuter.

1.995 SEK (Reseintyg +300 SEK)

Läs mer
Malmö Airport

Testa dig smidigt hos oss innan ditt flyg.

Information

Öppettider

Alla dagar: Öppningstider följer flygschema. Vårt testcenter i Malmö Airport öppnar innan varje flyg. Ring gärna vår lokal för mer information.

Vart du hittar oss

Malmö Sturup Airport
Byggnad 15, 230 32
(Hörnet av Fältvägen och Västerlångvägen)

Utbud

Här erbjuder vi Rapid Antigen Snabbtest, Rapid Antigen Nasal Snabbtest, Antikroppstest och PCR-test för COVID-19

Kontakt

Vi Växer Så Det Knakar

I denna lokal finns hela vårt utbud av test på drop-in. Genom att erbjuda tester på flygplatsen kan du få allt gjort smidigt innan din resa.

Här erbjuder vi Rapid Antigen Snabbtest, Rapid Antigen Nasal Snabbtest, Antikroppstest och PCR-test för COVID-19, influensa och kombinationstester (Covid och influensa).

Vi Bryr Oss Om Din Hälsa

Vad vi kan göra för dig

Vi är stolta över att kunna erbjuda de snabbaste och mest effektiva testerna av högsta kvalité.

Bäst På Test

Marknadens bästa och mest tillförlitliga COVID-19-tester tillverkade och levererade av det internationella läkemedelsbolaget Roche Internationals; den största leverantören av läkemedel till skandinaviska sjukhus.

Professionell Personal

All vår personal är medicinskt utbildade och tränade för att hantera en hög efterfrågan. Vi har även en legitimerad läkare närvarande som hanterar den dagliga medicinska driften av testcentret, utför infektionsdetektering och svarar på frågor från kunder.

Hög Effektivitet

Med snabba provsvar och effektiv personal blir ditt besök kort hos oss. Ditt resultat utskickas digitalt via e-post så att du kan fortsätta med din dag.

Lägsta Priserna

Våra priser har satt standarden för antigentester i regionen Skåne. Våra priser är bland de lägsta i hela Sverige, trots att vi arbetar med de bästa testerna på marknaden. Vi vill att alla ska ha råd med tester av högsta kvalité.

Snabba Provsvar

Du behöver inte avsätta en hel dag för att testa dig. Provsvar för antigen- och antikroppstest får du blixtsnabbt, på bara 10-15 minuter. PCR-svar får du efter 20-25 minuter vid tidsbokning.

Lättillgängligt

Det är lätt att ta sig till oss. Du hittar oss i flera delar av Sverige och vi växer varje dag. Vi vill att du så lätt som möjligt ska ha tillgång till våra billiga priser och effektiva tester.

Svar på dina frågor

Har du frågor och funderingar? Se här nedan om svaret redan finns.

Nej. Alla kan testa sig hos oss oavsett om du har svenskt personnummer eller inte. Men kom ihåg att alltid ha med dig ett giltligt ID-kort eller pass.

Nej, från och med 16e Juni 2021 kan vi inte längre erbjuda gratis test för Öresundspendlare.

Ja. Våra certifikat är både på Engelska och Svenska.

Ja. både barn och föräldrar kan testa sig hos oss. Det finns dock en minimum åldergräns på 3 år.

Vi kan inte ge exakta svar då det tyvärr beror helt och hållet på vilket land du ska till och vilket flygbolag du använder. Kolla extra noggrant innan avresa vilka intyg du behöver.

Den enda skillnaden är att reseintyget är undertecknat av en läkare och därför tillkommer med en kostnad på 300 sek, annars är de två dokumenten helt identiska. Vi erbjuder båda.

Om du ska bara resa in i Danmark, behövs det inte att testa. Men vänligen titta på den officiella danska webbplatsen för att kontrollera vad som krävs.

 

Det beror på vilka krav landet du ska till och flygbolaget du reser med har. Oftast är det ett antigen test som behövs, men kolla noggrant kraven för just din resa innan du testar dig.

Ja, vårt certifikat kan användas för att resa med och det är skrivet på både svenska och engelska.

Ja. Om du inte kan komma på bokad tid, kan du avboka den vid länken i bokningsbekräftelse. Du kan avboka up till 6 timmar före din bokningstid och få full återbetalning.

Om du missar din tid och inte har avbokat senast 6 timmar innan så kan vi inte återbetala. Om du vet att du blir sen, ring till oss så att vi kan kalla in dig så snart du är på plats, var uppmärksam på att väntetid i så fall kan förekomma. Du kan också omboka din tid utan ytterligare kostnader.

Våra snabbtester ger svar på 15-20 minuter, våra snabbt PCR-test endast 30 minuter. Provsvar får du digitalt på Svenska och Engelska. Notera att väntetiden kan variera när du kommer på drop-in.

Nej vi har endast online bokning. Detta är för att telefonbokning kräver mycket arbetskraft som vi hellre använder till att förbättra vår service på plats.

Ja vi har öppet 7 dagar i veckan och även helgdagar. Ring gärna din lokal för att ta reda på öppettiderna under helgdagar.

Malmö C:
Lokgatan 12
211 20 Malmö C

Mån – Fre: 07:00 – 19:00
Lör – Sön: 09:00 – 19:00

Hitta plats

Malmö Sturup Airport:
Byggnad 15
230 32 Skåne

Öppettiderna följer flygtidstabellen. Vi öppnar inför varje flygning. Ring oss gärna för mer information.

Hitta plats

Helsingborg:
Bruksgatan 15
252 24 Helsingborg

Mån – Fre: 07:00 – 19:00
Lör – Sön: 10:00 – 18:00

Hitta plats

Göteborg:
Nils Ericsonsplatsen 2
411 03 Göteborg

Mån – Fre: 10:00 – 18:00
Lör – Sön: 10:00 – 18:00

Hitta plats