Bruksgatan 15, 252 24 Helsingborg

Helsingborg

OBS! Vi har flyttat till Bruksgatan 15, som ligger 200m från vår nuvarande lokal. Den nya lokalen ligger runt hörnet från Kjell & Company.

Boka onlineHitta plats

Helsingborg erbjuda alla våra tester - RT-PCR, Antigen och även Antikroppstest.

NY! Vi erbjuder nu vår populära 12-timmars RT PCR – få dina resultat inom 12 timmar samma dag. Mer pengar för att njuta av din resa.

Rapid Antigen Test Nasal

Snabbt & skonsamt COVID test med provsvar på 15 minuter.

395 SEK

Läs mer

Rapid Antigen Test

Det säkraste COVID snabbtestet med provsvar på 15 minuter.

395 SEK

Läs mer

Antikroppstest

Upptäcker om du har antikroppar mot COVID på bara 15 minuter.

275 SEK

Läs mer

Antigen & Antikropp

Upptäcker pågående och föregående COVID smitta på bara 15 minuter.

600 SEK

Läs mer
RT-PCR Covid-19 Test - 12 Timmar

Ett billigare alternativ om du hinner vänta på testresultat. Resultatet skickas samma dag.

695 SEK (Reseintyg: +300 SEK)

Läs mer

Quick RT-PCR

Säkert labbtest som visar om du har COVID smitta på 20 minuter.

1.195 SEK (Reseintyg: +300 SEK)

Läs mer

Vår process är enkel!

Det är lätt att testa sig med Scantest. Nedan kan du se hur processen sker – från att du bokar en tid tills du har ett giltigt reseintyg med ditt testresultat.

#1: Kom på drop-in eller med tidsbokning.

När du boka behövs din giltig ID-dokument som krävs för dina resor, ditt telefonnummer och e-postadress. Du får sedan en QR -kod som skyddar din identitet när du testar.

#2: Dags för test

Vi skannar först din QR kod för att verifiera din bokning. Sedan utför vi ditt valda test på några minuter och efter det kan du lämna centret.

#3: Få ditt certifikat

Certifikatet blir automatiskt utskickat till dig på e-post. Våra snabbtester tar endast 15-20 minuter för att få ditt resultat. Med Quick RT-PCR tar det 20-25 minuter.

För din hälsa

Här finns ett stort utbud av tester på drop-in och tidsbokning

*NYHET* Nu erbjuder vi också 12-Timmar RT-PCR Covid 19. Resultatet skickas innom 12 timmar samma dag.

Boka online

Information

Öppettider

Måndag till Fredag: 07:00 till 19:00.
Lördag till Söndag: 10:00 till 18:00.

Vart du hittar oss

Testcentret i Helsingborg ligger centralt beläget på Bruksgatan 15, 252 24 Helsingborg. Runt hörnet från Kjell & Company

Utbud

Testcentret i Helsingborg erbjuder drop-in och tidsbokning. Lokalen erbjuder följande tester: Rapid Antigen Test Nasal, Rapid Antigen Test, Roche Rapid Antikropp Test, PCR Test, Antigen & Antikropp Test

Kontakt

Du kan nå oss enkelt med telefon på:
+46 790 769 779

Eller på vår email:
[email protected]

Vi Växer Så Det Knakar

Skåne är ju inte komplett utan Helsingborg. Denna vackra hamnstad ligger också varmt om hjärtat för oss. Här erbjuder vi hela vårt utbud på drop-in och tidsbokning så att du snabbt och smidigt kan testa dig.

ForSeas resenärer får rabatt på Antigen-snabbtest här!

Svenska resenärer erbjuds nu 100:- rabatt på Antigen snabbtest. För att nyttja rabatten krävs uppvisande av en giltig biljett från ForSea vid testtillfället samt uppvisande av ID-handling.

Rabatten erbjuds i våra lokaler i Hyllie, Malmö C och Helsingborg med provsvar på 15 minuter.

Pris: 299 SEK /pers (Ord pris 399 SEK).
Vid 4 personer i samma sällskap: 15% rabatt på ForSea-pris för test.
Vid 5 eller fler i samma sllskap: 20% Rabatt på Forsea-pris för test.

Obs: För att erhålla rabatt för 4 personer eller fler krävs det att resesällskapet testas vid samma tillfälle. För inresa till Danmark krävs intyg på fullständig vaccination, alternativt ett negativt Coronatest.

Boka online
Shop frontage of the Helsingborg Corona Test Center
Vi Bryr Oss Om Din Hälsa

Vad vi kan göra för dig

Vi är stolta över att kunna erbjuda de snabbaste och mest effektiva testerna av högsta kvalité.

Bäst På Test

Marknadens bästa och mest tillförlitliga COVID-19-tester tillverkade och levererade av det internationella läkemedelsbolaget Roche Internationals; den största leverantören av läkemedel till skandinaviska sjukhus.

Professionell Personal

All vår personal är medicinskt utbildade och tränade för att hantera en hög efterfrågan. Vi har även en legitimerad läkare närvarande som hanterar den dagliga medicinska driften av testcentret, utför infektionsdetektering och svarar på frågor från kunder.

Hög Effektivitet

Med snabba provsvar och effektiv personal blir ditt besök kort hos oss. Ditt resultat utskickas digitalt via e-post så att du kan fortsätta med din dag.

Lägsta Priserna

Våra priser har satt standarden för antigentester i regionen Skåne. Våra priser är bland de lägsta i hela Sverige, trots att vi arbetar med de bästa testerna på marknaden. Vi vill att alla ska ha råd med tester av högsta kvalité.

Snabba Provsvar

Du behöver inte avsätta en hel dag för att testa dig. Provsvar för antigen- och antikroppstest får du blixtsnabbt, på bara 10-15 minuter. PCR-svar får du efter 20-25 minuter vid tidsbokning.

Lättillgängligt

Det är lätt att ta sig till oss. Du hittar oss i flera delar av Sverige och vi växer varje dag. Vi vill att du så lätt som möjligt ska ha tillgång till våra billiga priser och effektiva tester.

Svar på dina frågor

Har du frågor eller funderingar? Kolla här nedanför om svaret på din fråga redan finns.

Nej. Alla kan testa sig hos oss oavsett om du har svenskt personnummer eller inte. Men kom ihåg att alltid ha med dig ett giltligt ID-kort eller pass.

Nej, från och med 16e Juni 2021 kan vi inte längre erbjuda gratis test för Öresundspendlare.

Ja. Våra certifikat är både på Engelska och Svenska.

Ja. både barn och föräldrar kan testa sig hos oss. Det finns dock en minimum åldergräns på 3 år.

Vi kan inte ge exakta svar då det tyvärr beror helt och hållet på vilket land du ska till och vilket flygbolag du använder. Kolla extra noggrant innan avresa vilka intyg du behöver.

Den enda skillnaden är att reseintyget är undertecknat av en läkare och därför tillkommer med en kostnad på 300 sek, annars är de två dokumenten helt identiska. Vi erbjuder båda.

Om du ska bara resa in i Danmark, behövs det inte att testa. Men vänligen titta på den officiella danska webbplatsen för att kontrollera vad som krävs.

 

Det beror på vilka krav landet du ska till och flygbolaget du reser med har. Oftast är det ett antigen test som behövs, men kolla noggrant kraven för just din resa innan du testar dig.

Ja, vårt certifikat kan användas för att resa med och det är skrivet på både svenska och engelska.

Ja. Om du inte kan komma på bokad tid, kan du avboka den vid länken i bokningsbekräftelse. Du kan avboka up till 6 timmar före din bokningstid och få full återbetalning.

Om du missar din tid och inte har avbokat senast 6 timmar innan så kan vi inte återbetala. Om du vet att du blir sen, ring till oss så att vi kan kalla in dig så snart du är på plats, var uppmärksam på att väntetid i så fall kan förekomma. Du kan också omboka din tid utan ytterligare kostnader.

Våra snabbtester ger svar på 15-20 minuter, våra snabbt PCR-test endast 30 minuter. Provsvar får du digitalt på Svenska och Engelska. Notera att väntetiden kan variera när du kommer på drop-in.

Nej vi har endast online bokning. Detta är för att telefonbokning kräver mycket arbetskraft som vi hellre använder till att förbättra vår service på plats.

Ja vi har öppet 7 dagar i veckan och även helgdagar. Ring gärna din lokal för att ta reda på öppettiderna under helgdagar.

Malmö C:
Lokgatan 12
211 20 Malmö C

Mån – Fre: 07:00 – 19:00
Lör – Sön: 09:00 – 19:00

Hitta plats

Malmö Sturup Airport:
Byggnad 15
230 32 Skåne

Öppettiderna följer flygtidstabellen. Vi öppnar inför varje flygning. Ring oss gärna för mer information.

Hitta plats

Helsingborg:
Bruksgatan 15
252 24 Helsingborg

Mån – Fre: 07:00 – 19:00
Lör – Sön: 10:00 – 18:00

Hitta plats

Göteborg:
Nils Ericsonsplatsen 2
411 03 Göteborg

Mån – Fre: 10:00 – 18:00
Lör – Sön: 10:00 – 18:00

Hitta plats

I am message box. Click edit button to change this text.