Centralstationen, Nils Ericsonsplatsen 2, 411 03 Göteborg

Göteborg

Vårt främsta mål med det vi gör, är att stoppa spridningen av COVID. I Göteborg erbjuder vi Sveriges lägsta priser och bästa utbud.

Boka onlineHitta plats

Du kan göra följande corona tester i Göteborg

Här finns hela vårt utbud av snabbtest, antikroppstest och PCR-test. NY! Vi erbjuder nu vår populära 12-timmars RT PCR – få dina resultat inom 12 timmar samma dag. Mer pengar för att njuta av din resa.

Rapid Antigen Test Nasal

Snabbt & skonsamt COVID test med provsvar på 15 minuter.

395 SEK

Läs mer

Rapid Antigen Test

Det säkraste COVID snabbtestet med provsvar på 15 minuter.

395 SEK

Läs mer

Antikroppstest

Upptäcker om du har antikroppar mot COVID på bara 15 minuter.

275 SEK

Läs mer

Antigen & Antikropp

Upptäcker pågående och föregående COVID smitta på bara 15 minuter.

600 SEK

Läs mer

Quick RT-PCR

Säkert labbtest som visar om du har COVID smitta på 20-25 minuter.

1.195 SEK (Reseintyg +300 SEK)

Läs mer

RT-PCR Covid-19 Test - 12 Timmar

Ett billigare alternativ om du hinner vänta på testresultat. Resultatet skickas samma dag.

695 SEK (Reseintyg: +300 SEK)

Läs mer

Vår process är enkel!

Det är lätt att testa sig med Scantest. Nedan kan du se hur processen sker – från att du bokar en tid tills du har ett giltigt reseintyg med ditt testresultat.

#1: Kom på drop-in eller med tidsbokning.

När du boka behövs din giltig ID-dokument som krävs för dina resor, ditt telefonnummer och e-postadress. Du får sedan en QR -kod som skyddar din identitet när du testar.

#2: Dags för test

Vi skannar först din QR kod för att verifiera din bokning. Sedan utför vi ditt valda test på några minuter och efter det kan du lämna centret.

#3: Få ditt certifikat

Certifikatet blir automatiskt utskickat till dig på e-post. Våra snabbtester tar endast 15-20 minuter för att få ditt resultat. Med Quick RT-PCR tar det 20-25 minuter.

PCR Test med intyg

Här vid centralstationen finns Göteborgs billigaste PCR-test med reseintyg.

Boka online

Information

Utbud

Testcentret i Göteborg erbjuder drop-in och tidsbokning. Lokalen erbjuder hela vårt utbud av snabbtest, antikroppstest och PCR-test.

Vart du hittar oss

Vår lokal i Göteborg hittar du vid Centralstationen, Nils Ericsonsplatsen 2,
411 03 Göteborg

Öppettider

Här är det öppet:

Måndag till Söndag:
10.00-18.00

Kontakt

Du kan nå oss enkelt med telefon på:
+46 (0) 76 290 1353

Eller på vår email:
[email protected]

Vi Växer Så Det Knakar

Vi finns där vi behövs. Och vi behövs i Göteborg.

Vår lokal erbjuder Göteborgs billigaste antigen och PCR tester på både drop-in och tidsbokning.

Västa götaland är en av flera län där COVID sprids som mest. Därför öppnar vi nu en ny lokal i centrala Göteborg för att hjälpa till med att minska smittspridningen.

Våra tester är de billigaste och säkraste på marknaden, och snabbtesterna tar endast 15 minuter för provsvar.

Vi vill att du ska känna dig så säker som möjligt. Därför är våra testcenter anpassade för hög kapacitet och all vår personal är utbildade inom sjukvård.

Det ska vara lätt att besöka oss. Vår ligger vid Centralstationen på Nils Ericssonsplatsen, så att alla har möjligheten att besöka oss så smidigt som möjligt.

Tack vare vår kombination av experter inom medicin och logistik så har vi möjligheten att erbjuda Nordens mest effektiva testcenter.

Vi har ett stort utbud av tester som passar alla dina behov. Vare sig du ska ut på resa eller bara vill hålla dig frisk.

Boka online
Vi Bryr Oss Om Din Hälsa

Vad vi kan göra för dig

Vi är stolta över att kunna erbjuda de snabbaste och mest effektiva testerna av högsta kvalité.

Bäst På Test

Marknadens bästa och mest tillförlitliga COVID-19-tester tillverkade och levererade av det internationella läkemedelsbolaget Roche Internationals; den största leverantören av läkemedel till skandinaviska sjukhus.

Professionell Personal

All vår personal är medicinskt utbildade och tränade för att hantera en hög efterfrågan. Vi har även en legitimerad läkare närvarande som hanterar den dagliga medicinska driften av testcentret, utför infektionsdetektering och svarar på frågor från kunder.

Hög Effektivitet

Med snabba provsvar och effektiv personal blir ditt besök kort hos oss. Ditt resultat utskickas digitalt via e-post så att du kan fortsätta med din dag.

Lägsta Priserna

Våra priser har satt standarden för antigentester i regionen Skåne. Våra priser är bland de lägsta i hela Sverige, trots att vi arbetar med de bästa testerna på marknaden. Vi vill att alla ska ha råd med tester av högsta kvalité.

Snabba Provsvar

Du behöver inte avsätta en hel dag för att testa dig. Provsvar för antigen- och antikroppstest får du blixtsnabbt, på bara 10-15 minuter. PCR-svar får du efter 20-25 minuter vid tidsbokning.

Lättillgängligt

Det är lätt att ta sig till oss. Du hittar oss i flera delar av Sverige och vi växer varje dag. Vi vill att du så lätt som möjligt ska ha tillgång till våra billiga priser och effektiva tester.

Svar på dina frågor

Har du frågor eller funderingar? Kolla här nedanför om svaret på din fråga redan finns.

Nej. Alla kan testa sig hos oss oavsett om du har svenskt personnummer eller inte. Men kom ihåg att alltid ha med dig ett giltligt ID-kort eller pass.

Nej, från och med 16e Juni 2021 kan vi inte längre erbjuda gratis test för Öresundspendlare.

Ja. Våra certifikat är både på Engelska och Svenska.

Ja. både barn och föräldrar kan testa sig hos oss. Det finns dock en minimum åldergräns på 3 år.

Vi kan inte ge exakta svar då det tyvärr beror helt och hållet på vilket land du ska till och vilket flygbolag du använder. Kolla extra noggrant innan avresa vilka intyg du behöver.

Den enda skillnaden är att reseintyget är undertecknat av en läkare och därför tillkommer med en kostnad på 300 sek, annars är de två dokumenten helt identiska. Vi erbjuder båda.

Om du ska bara resa in i Danmark, behövs det inte att testa. Men vänligen titta på den officiella danska webbplatsen för att kontrollera vad som krävs.

 

Det beror på vilka krav landet du ska till och flygbolaget du reser med har. Oftast är det ett antigen test som behövs, men kolla noggrant kraven för just din resa innan du testar dig.

Ja, vårt certifikat kan användas för att resa med och det är skrivet på både svenska och engelska.

Ja. Om du inte kan komma på bokad tid, kan du avboka den vid länken i bokningsbekräftelse. Du kan avboka up till 6 timmar före din bokningstid och få full återbetalning.

Om du missar din tid och inte har avbokat senast 6 timmar innan så kan vi inte återbetala. Om du vet att du blir sen, ring till oss så att vi kan kalla in dig så snart du är på plats, var uppmärksam på att väntetid i så fall kan förekomma. Du kan också omboka din tid utan ytterligare kostnader.

Våra snabbtester ger svar på 15-20 minuter, våra snabbt PCR-test endast 30 minuter. Provsvar får du digitalt på Svenska och Engelska. Notera att väntetiden kan variera när du kommer på drop-in.

Nej vi har endast online bokning. Detta är för att telefonbokning kräver mycket arbetskraft som vi hellre använder till att förbättra vår service på plats.

Ja vi har öppet 7 dagar i veckan och även helgdagar. Ring gärna din lokal för att ta reda på öppettiderna under helgdagar.

Malmö C:
Lokgatan 12
211 20 Malmö C

Mån – Fre: 07:00 – 19:00
Lör – Sön: 09:00 – 19:00

Hitta plats

Malmö Sturup Airport:
Byggnad 15
230 32 Skåne

Öppettiderna följer flygtidstabellen. Vi öppnar inför varje flygning. Ring oss gärna för mer information.

Hitta plats

Helsingborg:
Bruksgatan 15
252 24 Helsingborg

Mån – Fre: 07:00 – 19:00
Lör – Sön: 10:00 – 18:00

Hitta plats

Göteborg:
Nils Ericsonsplatsen 2
411 03 Göteborg

Mån – Fre: 10:00 – 18:00
Lör – Sön: 10:00 – 18:00

Hitta plats